torsdag 26. juli 2012

Berkåk- Grimsbu.25. Juli 21.dag på turen.

Nydusjet startet vi fra Berkåk i fint driv på E-6 før bobilene inntok veien. Etter å ha fått en lett start startet oppstigningen til Oppdal. I motvind og tiltagende trafikk sleit vi litt. En drøy mil forbi Oppdal tok vi en avstikker til EGIL OG Torill Hafsås som stilte opp med en utmerket sykkellunsj. Vel fyllt opp satte vi igang oppstigningen mot Hjerkinn. Vekslende vind, men oppstigningen gikk greit. Tok en stopp på Kongsvoll som hadde begrenset utvalg av mineralvann. To ingefærøl 70 kr er drøyt, men vi var tørste. Sendte en SMS til Marte og Kristine om at vi var der. Det viste seg at de var et kvarter etter oss på veien. De hadde overnattet i Støren og hadde planer om å nå Dombås.
De fikk en hjelpende hånd da kjæresten til Kristine hadde ordnet rom og transporterte bagsjen videre til Dombås. De tok oss igjen på Hjerkin og vi ønsket dem og prosjektet Grønt flagg lykke til.
Trengte sårt en middag og prøvde oss på den gamle Skysstasjon Hjerkinn Fjellstue, men der ville de ikke ha oss til bords ( svette syklister).
På Bruvoll camp. fikk vi laksesuppe og flatbrød hos en hyggelig tysker. Fant ingen overnatting i Folldal så vi bestilte rom på Grimsbu 12 KM ned i dalen.
Her fikk vi et fint rom og raskt mat og is.
 Dagens distanse var på 129,5 km. Samlet distanse til nå er 2088,8 km.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar